Počasí

Návštěvnost

 
Navigace: MO ČRS ČESKÁ TŘEBOVÁ > ZPRÁVY > ZPRÁVY NAŠÍ MO > DĚTSKÉ RYBÁŘSKÉ SOUSTŘEDĚNÍ 2021

DĚTSKÉ RYBÁŘSKÉ SOUSTŘEDĚNÍ 2021

   

Letní soustředění rybářské mládeže 2021

I přes ne zrovna příznivou hygienicko - epidemiologickou situaci uspořádala naše MO i v letošním roce pro děti a mládež tradiční letní rybářské soustředění. To proběhlo ve dnech 3. – 8. 7. 2021 opět v rekreačním středisku Dolce u Trutnova za účasti 16 dětí. A proto na základě pokynů MZ ČR přibyl k povinné výbavě všech účastníků také výsledek PCR testu na Covid – 19, k naší velké spokojenosti ve všech případech negativní. Vedoucí soustředění i provozní personál důsledně dbali na to, aby děti žádná hygienická nařízení a opatření nepodceňovaly. A tak se nezbytnou každodenní součástí  táborového života staly roušky, jednorázové rukavice i roztoky k dezinfekci.

Pro účastníky byl připraven pestrý program. Každodenní rybolov byl rozdělen do několika částí a prostor mezi nimi vyplňovaly různé hry, soutěže i přednášky s ukázkami různých rybolovných technik. Uprostřed týdne jsme si vyrazili na zajímavý výlet do nedaleké historické dělostřelecké tvrze Stachelberg, kde byla táborníkům krátce připomenuta poněkud pohnutá historie našeho státu. Ale zpět do tábora, kde se neustále o něco soutěžilo. Vypsány byly ceny pro celkového vítěze v počtu nachytaných ryb za den i za celé soustředění, o největší chycenou rybu, na řadu přišla i soutěž družstev.  Vítězové dílčích soutěží byli každý večer odměňováni, všechny výsledky se potom sčítaly do celkového hodnocení. Tábor byl zakončen čtvrtečním podvečerním vyhlášením výsledků a předáním hodnotných cen, za které patří velký dík sponzorům, kterých se sešlo jako každý rok opravdu velké množství. A v pátek ráno už zbývalo jen sbalit stany, naložit věci do auta, poklidit tábor a vydat se na zpáteční cestu domů.

Veškeré tyto informace včetně fotodokumentace jsou prezentovány na webových stránkách ČRS MO Česká Třebová (www.ctrybar-netstranky.cz).

Závěrem bych rád poděkoval všem, kteří svojí finanční nebo materiální podporou přispěli k úspěšnému průběhu soustředění a tudíž ke spokojenosti všech dětských účastníků:

ČRS z.s. MO v České Třebové za poskytnutí finanční podpory nutné k realizaci soustředění, všem vedoucím za trpělivost a obětavost věnovat se mládeži

Iva Ožďanová – Rybářská bašta Severka- Dolce za poskytnutí nezbytného zázemí k ubytování a stravování během celého pobytu

ČRS z.s. MO Trutnov za umožnění konání soustředění uzavřením části revíru

Firmám a společnostem:  Techplast  Česká Třebová, LDM servis s.r.o. Česká Třebová,  Rybářské potřeby Jaroslav Řehák Trutnov, Rybářské potřeby JVFishing Litomyšl, Krmiva Hulín, Carp Servis Václavík, časopis Rybářství, Josef Janda - Hotel Bravo Česká Třebová, Čoko Klasik Česká Třebová, Petr Ehrig – opravy a prodej zahradní techniky Semanín, K+A rybářské potřeby Ústí nad Orlicí, Chovatelské a rybářské potřeby U Farmářky Česká Třebová, Moneta Money Bank, Martin Kapoun – Stavby bez bariér Česká Třebová, Miloslav Jüthner – pracovní oděvy Česká Třebová a Puškařství Mařík Choceň.

Zvláštní poděkování patří MŠMT, které částečně podpořilo tuto akci finanční dotací ze svého operačního programu.

Mgr. Michal Šindelář

předseda  ČRS z.s.

MO Česká Třebová

            

Fotogalerie

 

""

© ctrybar.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky