Počasí

Návštěvnost

 
Navigace: MO ČRS ČESKÁ TŘEBOVÁ > ZPRÁVY > ZPRÁVY NAŠÍ MO > Dětské rybářské závody 2023

Dětské rybářské závody 2023

       Je časné nedělní ráno 21.května 2023, slunce ještě spí a za okny je ještě tma, ale přesto úctyhodný počet kluků i holek opouští své vyhřáté postele. Proč? No protože se přeci konají každoroční dětské rybářské závody na Pařezáku. Za to bychom Vám, vašim maminkám, tatínkům, babičkám, dědečkům i vedoucím rybářského kroužku chtěli moc a moc poděkovat. Jsme rádi, že jste k nám přijeli nejen z České Třebové a jejího blízkého okolí, ale také i třeba až z Prahy, Brna, Pardubic, Ústí nad Orlicí, Svitav, Lanškrouna, Vamberka, Kunčiny, Čankovic, Damníkova, Těchonína, Velkých Losin a Ostrova. Ano, až tam všude si děti chtějí zazávodit a užít si krásný slunečný den na našem rybníku. K rannímu rozlosování se Vás sešlo úctyhodných 54, což představuje rekordní počet dětských závodníků za mnoho posledních let. Po usazení na vylosovaná místa a nezbytné přípravě jste již netrpělivě čekali na výstřel, kterým byl odstartován 4hodinový závod. Ryby braly jako předešlý den dospělým, někomu ano a někomu bohužel ne, chtělo to tentokrát kromě umu i trochu štěstí. Zkoušeli jste to vytrvale, střídali jste položenou, plavanou, lov ze dna, z hladiny i ze sloupce. Někdo byl úspěšnější, někdo pročekal na záběr i celý závod. Všichni jste ale byli vytrvalí a odhodlaní chytit alespoň jednu rybu. Celkem se na břeh podívalo 213 kusů ryb. Vítězem závodů se již po třetí za sebou stal Vít Kolář, který nachytal 21 kusů ryb. Druhý skončil Daniel Fuchs a třetí byl Filip Paclík. Hned za nimi obsadila čtvrtou příčku první z děvčat Madléna Kopecká, která svým výkonem těsně šlapala na paty vítězné trojici. Náš obdiv patří všem nejen za účast, ale i výkony. Byla radost sledovat některé závodníky při akci.

Ale je tu konec závodů a došlo na vyhlášení výsledků a udílení cen. Raritou našeho závodu je to, že si nějakou tu cenu odnese opravdu úplně každý závodník bez ohledu na úspěšnost. Za to, že můžeme ocenit všechny účastníky, patří obrovský dík všem našim sponzorům, kterých se sešlo opravdu mnoho.

 

Velké poděkování patří firmám:  Partners Česká Třebová, , Rybářské potřeby JV Fishing Litomyšl, Krmiva Hulín, firma Mikbaits, časopis Rybářství,  Petr Ehrig – opravy a prodej zahradní techniky Semanín, Autoservis Michal Suchánek, K+A rybářské potřeby Ústí nad Orlicí, Chovatelské a rybářské potřeby U Farmářky Česká Třebová, Řemeslné práce Novotný,hotel Bravo, Myslivecký spolek Damníkov,kemp Opatovec,Starmon s.r.o Choceň,Dřevo-Trans s.r.o,Via Assist klub v AČR

 Zvláštní poděkování pak patří MŠMT, které částečně podpořilo tuto akci finanční dotací ze svého operačního programu.

 

Mgr.Michal Šindelář

předseda ČRS z.s.

MO Česká Třebová

Fotogalerie

 

""

© ctrybar.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky