Počasí

Návštěvnost

 
Navigace: MO ČRS ČESKÁ TŘEBOVÁ > ZPRÁVY > ZPRÁVY NAŠÍ MO > Dětské rybářské soustředění Dolce 2022

Dětské rybářské soustředění Dolce 2022

Rok utekl jako voda a opět vyrážíme s naší rybářskou omladinou směr Rybářská bašta Severka.

     I když letošnímu táboru předcházelo hned několik nepříjemností, nakonec se nám podařilo vše vyřešit a mohli jsme opět postavit tábořiště na břehu jednoho z Dolských rybníků. Děti se během týdne zdokonalovaly v různých rybářských disciplínách, soutěžily v rybolovu a dalších sportovních disciplínách. Na výlet jsme se vydali do našich největších hor, do nedalekých Krkonoš. Lanovkou jsme vyjeli na Černou horu a protože ten den panovalo krásné počasí otevřel se nám ze zdejší rozhledny fantastický pohled na okolní krajinu, zejména pohled na naší nejvyšší horu Sněžku byl famózní. Pěšky jsme došli do Pece pod Sněžkou, odkud jsme se MHD dostali zpět do tábora. Ve čtvrtek jsme uspořádali závěrečné rybářské závody a večer následovalo závěrečné hodnocení jednotlivců a družstev. Díky finanční a materiální podpoře sponzorů si každý účastník ještě navíc odvezl balíček věcí s rybářskou tématikou. Velmi nás potěšil i dárek od babičky jednoho z mladých účastníků tábora, která každému uháčkovala přívěšek ve tvaru rybičky. Všem moc děkujeme za podporu.

ČRS z.s. MO Česká Třebová za poskytnutí finanční podpory nutné k realizaci soustředění, všem vedoucím za trpělivost a obětavost věnovat se mládeži.

Iva Ožďanová – Rybářská bašta Severka- Dolce za poskytnutí nezbytného zázemí k ubytování a stravování během celého pobytu.

ČRS z.s. MO Trutnov za umožnění konání soustředění uzavřením části revíru.

Dále firmám:  Pirell CZ s.r.o. Česká Třebová, JAF Holz s.r.o. Česká Třebová, LDM s.r.o. Česká Třebová, Josef Janda - hotel BRAVO, Krmiva Hulín s.r.o, Splashbaits s.r.o, Mikbaits s.r.o, Techplast  Česká Třebová,  Rybářské potřeby Jaroslav Řehák Trutnov, Rybářské potřeby JVFishing Litomyšl,, časopis Rybářství, Josef Janda - Hotel Bravo Česká Třebová, Čoko Klasik Česká Třebová, Petr Ehrig – opravy a prodej zahradní techniky Semanín, K+A rybářské potřeby Ústí nad Orlicí, Chovatelské a rybářské potřeby U Farmářky Česká Třebová, Miloslav Jüthner – pracovní oděvy Česká Třebová, Autoservis Suchánek. Klejchstav s.r.o

FOTOGALERIE zde

 

""

© ctrybar.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky