Počasí

Návštěvnost

 
Navigace: MO ČRS ČESKÁ TŘEBOVÁ > ZPRÁVY > ZPRÁVY NAŠÍ MO > Dětské rybářské soustředění Dolce 2020

Dětské rybářské soustředění Dolce 2020

Letní soustředění rybářské mládeže 2020

Český rybářský svaz, z.s., MO Česká Třebová pořádá každoročně letní soustředění rybářské mládeže. A nejinak tomu bylo i letos i přes povinnost řešení mimořádných hygienicko-protiepidemiologických pokynů stanovených Ministerstvem zdravotnictví České republiky, když výbor MO Česká Třebová rozhodl, že se letošní soustředění v oblasti Dolce u Trutnova v plánovaném termínu uskuteční. Rodiče byli před začátkem soustředění seznámeni s výčtem všech opatření, která se následně v průběhu soustředění realizovala. Lékárnička byla doplněna vedle základního zdravotnického materiálu ještě dalšími přípravky vztahujícími se k virové pandemii onemocnění Covid-19. Připraveny byly roušky, jednorázové rukavice i roztoky k dezinfekci. Ve spolupráci s pronajímatelem pozemku ke stanování byly každodenně opakovaně dezinfikovány toalety, prostory pro stravování i další společné prostory. Vedoucí soustředění i provozní personál důsledně dbali na to, aby děti žádná hygienická opatření nepodceňovaly. Celý prostor kempu vymezený pro soustředění byl nepřehlédnutelně ohraničen a opatřen tabulemi tak, aby se zamezilo přístupu cizích osob. Málokdo si umí představit, kolik práce navíc tato složitá situace pořadatelů letního soustředění přinesla, a proto si všichni zaslouží to největší uznání a dík.

Vedoucí společně připravili pro 18 účastníků skvělý a velmi pestrý program plný sportovního rybaření, soutěží a her, doplněný o zajímavý výlet do okolí. Na místním rybníku svazového revíru byli mladí rybáři i v tomto roce velice úspěšní. Soutěžilo se o celkového vítěze v počtu nachytaných ryb za den i za celé soustředění, o největší chycenou rybu, na řadu přišla i soutěž družstev. Všechny rybářské úspěchy, ale i výsledky ostatních sportovních disciplín, se promítly do výsledků celotáborové hry. Celý pobyt byl zakončen vyhlášením výsledků a předáním cen, kterých se díky štědré podpoře sponzorů sešlo opravdu velké množství.

Tyto informace včetně fotodokumentace jsou prezentovány na webových stránkách ČRS MO Česká Třebová (www.ctrybar-netstranky.cz).

Závěrem bych rád poděkoval všem, kteří svojí finanční nebo materiální podporou přispěli k úspěšnému průběhu soustředění a tudíž ke spokojenosti všech dětských účastníků:

ČRS z.s. MO v České Třebové za poskytnutí finanční podpory nutné k realizaci soustředění, vedoucím za trpělivost a obětavost věnovat se mládeži

Iva Ožďanová – Rybářská bašta Severka- za poskytnutí nezbytného zázemí k ubytování a stravování během celého pobytu

Firmy:  Techplast  Česká Třebová, POLAK CZ s.r.o. Opatov, LDM servis s.r.o. Česká Třebová,  Rybářské potřeby Jaroslav Řehák Trutnov, časopis Rybářství, Stavební firma J.B.& M.K. Martin Klejch Česká Třebová, Josef Janda - Hotel Bravo Česká Třebová, Čoko Klasik Česká Třebová, Petr Ehrig – opravy a prodej zahradní techniky Semanín, Moneta Money Bank, Martin Kapoun – Stavby bez bariér Česká Třebová a  Miloslav Jüthner – pracovní oděvy Česká Třebová.

Zvláštní poděkování patří MŠMT, které částečně podpořilo tuto akci finanční dotací ze svého operačního programu.

 

Mgr. Michal Šindelář

předseda  ČRS z.s.

MO Česká Třebová

FOTOGALERIE

 

""

© ctrybar.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky