Počasí

Návštěvnost

 
Navigace: MO ČRS ČESKÁ TŘEBOVÁ > ZPRÁVY > ZPRÁVY NAŠÍ MO > PRODEJ VÁNOČNÍCH RYB V LÍHNI V JAVORCE

PRODEJ VÁNOČNÍCH RYB V LÍHNI V JAVORCE

                               Vzhledem k faktu, že ostatně tak jako všude jinde, tak i v naší MO hledáme cestu, jak získat potřebné finance na chod organizace, údržbu majetku a zajišťování násad ryb, rozhodl se výbor MO uskutečnit prodej vánočních ryb. Po zajištění nezbytné dokumentace (živnostenský list a další a další dokumentace předepsaná zákonem) a přípravě prodejního místa (též striktně předepsaná) bylo konečně možné přivézt prvních 400 kg kapra, několik amurů a cca 70 kg pstruha a sivena.

                              Naše původní obavy, že zakoupené ryby s ostudou vylejeme do Pařezáku se brzy ukázaly jako liché a kaprů jsme nakonec prodali přes 1300kg, pstruhy téměř všechny, amuři nezbyli vůbec. Po velice příznivých ohlasech z řad českotřebovské veřejnosti je jisté, že i toto se zřejmě stane další naší tradicí. Radost ze zdárně provedené akce nám ovšem vydatně zkazilo těžké zranění našeho dlouholetého člena a kamaráda padající větví z přestárlých a "udržovaných" stromů v městském parku. Výbor Mo bude zvažovat další právní kroky.

                        Tímto bych chtěl také uvést na pravou míru veškeré fámy a dohady, které putovaly městem. Všichni si přejeme, aby jsi se kamaráde brzy uzdravil a vše přestál bez dalších následků.

                                                                                                                                     R.V.

 

""

© ctrybar.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky